Gaudí Toldos a Barcelona


Des de Gaudí Toldos a Barcelona aportem estupendes solucions en protecció solar, oferint als clients uns tendals que destaquen tant per les seves prestacions funcionals com per les seves qualitats estètiques. A més, som una empresa familiar que des de l'inici de la nostra activitat, en 1985, ens hem distingit per dispensar un tracte proper als nostres clients, tenint cura de proporcionar no només productes de màxima qualitat sinó també el millor servei.

Conegui tot el que oferim

A la nostra botiga de tendals trobarà varietats en tots els sistemes d'accionament, posant al seu abast també excel·lents possibilitats a:

Pèrgoles 
Para-sols 
Tendals de vela 

Així mateix, en el nostre catàleg comptem amb cortines a mida d'interior, oferint un amplíssim ventall d'estupendes opcions tant en modalitats clàssiques com tècniques.

Cobrim tots els tipus de demanda

Ens avalen més de 33 anys d'experiència donant resposta a les necessitats dels nostres clients, proporcionant les millors solucions tant per a habitatges particulars com per a negocis, locals d'hostaleria, botigues, oficines ... A més, la cobertura completa que oferim inclou també l'assessorament personalitzat, podent facilitar-li tota l'orientació que necessiti per fer la seva elecció.

Així, no dubti en comptar amb nosaltres si està buscant a Barcelona una botiga especialitzada en protecció solar que sigui sinònim de qualitat. Vingui a visitar Gaudí Toldos, estarem encantats d'atendre'l i mostrar-li tot allò que podem oferir-li.

Contacti amb nosaltres per a més informació